Alla bilder 2 395 000 €
Ref: m33968

Marbella - Nueva Andalucia

Villa

Sovrum 5 Badrum 3
Byggyta 555m² Terrass yta 225 m² Tomtyta 1590 m² Pool Ja

Beskrivning

Kontakt

I ett väletablerat villaområde i La Cerquilla mellan La Quinta och Nueva Andalucia uppförs en ny modern villa med 5 sovrum, 3 badrum och stora sociala ytor med öppet kök, salong med matplats och stora terrasser med fin utsikt.

Villan har klart med alla bygglov och kommer att vara färdigställd under våren 2018 och redo för inflyttning. För den som vill vara med och påverka utformningen så finns fortfarande möjligheter att justera detaljer för att få huset precis som man vill ha det, men oavsett detta så kommer huset att byggas i hög kvalité med en modern och skandinavisk planlösning och utformning med mycket ljus och sammanhängande sociala ytor.

Det finns även möjlighet att ta över projektet med tomten och bygglovet för att bygga själv och på så vis få en bättre kalkyl.

Inom 5 min når man svensktäta populära golfbanan Los Naranjos som utöver en bra 18-hålsbana har en fantastisk restaurang. Inom samma avstånd så ligger även La Quinta Golfresort med 3 st 9-hålsbanor som kan kombineras.

Nueva Andalucía ligger ovanför Puerto Banús i Marbella kommun. En del av området kallas ofta för "golfdalen" då här finns flera fina golfbanor. Nueva Andalucía är grönt och lummigt med ett stort utbud av vackra villor och radhus, ofta i andalusisk arkitektur, och är mycket populärt bland skandinaverna. Det finns flera skandinaviska mataffärer.

Närheten till Puerto Banús och den fantastiska utsikten över berget La Concha och Medelhavet, ger en känsla av lyx och livskvalitet. Runt Centro Plaza hålls också kustens största marknad - ett klassiskt lördagsnöje för både fastboende och turister.

Förutom golfbanor finns flera tennisbanor och gym.

Fredrik Serneholt Serneholt Estates
Fredrik Serneholt
Säljare

Vill du ha mer info?

Lämna dina uppgifter nedan så tar jag kontakt med dig!

Bilder

Karta