Alla bilder 3 795 000 €
Ref: m157477

Marbella - Nueva Andalucía

Villa

Sovrum 5 Badrum 6
Byggyta 431m² Tomtyta 1034 m²

Beskrivning

Kontakt

En modern och spektakulär villa med fantastisk utsikt. Villan är byggd för att överträffa alla förväntningar du har på en modern designad villa.

Villan är den perfekta fusionen mellan tidlösa linjer och italiensk influerad elegans. Noggrant utvalda material och möbler, golvvärme i hela huset samt eleganta lösningar för klimat- ljus- och ljudsystem.

Villa Milano är en rymlig villa, fördelad på tre våningar och erbjuder generösa uteplatser. På entréplanen har du en stor lounge med två sittplatser, öppen spis och fönster från golv till tak med utsikt över poolen och berget La Concha. Vardagsrummet är öppet mot matsalen och villan har ett kök av hög kvalitet från Santos, fullt utrustat med köksredskap från Gaggenau och Miele och bänkskiva från Corian.

Från köket och vardagsrummet har du direkt tillgång till utomhuspoolen. Täckt av en vackert utformad pergola har du ett utekök med grill, handfat och spis samt ytterligare en matplats och loungesoffor.

På övervåningen har du sovrummet i svit, ett rymligt sovrum med garderob, stort badrum med duschkabin och ett badkar. Från sovrummet har du tillgång till den övre terrassen med panoramautsikt över golfen, bergen och mot kusten.

På denna våning finns ytterligare två gästsovrum, båda med eget badrum och med inbyggda garderober, även med tillgång till terrassen.

På nedre våningen välkomnas du av en specialbyggd vinkällare och en annan lounge och lekrum uppdelad med öppen spis. Här finns också ytterligare två gästrum och två badrum. Sovrummen har bra naturligt ljus och tillgång till trädgården och poolområdet.

Den anlagda trädgården är mycket privat och lugn med ett fantastiskt poolområde och en utomhusdusch. Vidare finns ett garage för två bilar med en glasvägg som vetter mot panoramautsikten över berget La Concha.

Erik Saverstam Serneholt Estates
Erik Saverstam
Säljare

Vill du ha mer info?

Lämna dina uppgifter nedan så tar jag kontakt med dig!

Bilder

Karta