Alla bilder 1 475 000 €
Ref: m251293

Marbella - Cabopino

Villa

Sovrum 4 Badrum 4
Byggyta 474m² Tomtyta 1256 m²

Beskrivning

Kontakt

En exklusiv och ultramodern sofistikerad miljövilla i frontline golf med en fantastisk havsutsikt. Perfekt beläget ligger denna villa med gångavstånd till lokala bekvämligheter och stranden. Det idylliska området Cabopino ligger strax öster om Marbella. Dess naturliga sandstränder stöds av skyddade skogar, följt av golfbanor och natursköna berg. I hjärtat av Cabopino, belägen vid havet, hittar du en exklusiv medelhavsstilbåtshamn som har ett bra utbud av barer och restauranger.

Ett extremt fjädrande system baserat på en precision konstruerad stålstruktur, en revolutionerande väggkomposit som garanterar värme och akustisk isolering, golvvärmevatten i alla golv, säkerhetsglas med både solförstärkning och akustisk behandling. Högklassiga ytbehandlingar och material genom hela projektet omfattar alla yttre omgivande väggar, elektriska grindar och garage. Nödvändiga licenser och relevanta byggnadsförsäkringar finns. Högklassigt utrustat kök och badrum samt kvalitetsplattor i hela simbassängen.

Ekomedvetenhet finns tillsammans med fantastiska samtida estetik inom mästerverkets villadesign. Ett verkligt energieffektivt hem med garanterat "A" energicertifikat. Interaktiv samtida designprocess med känd arkitekt. Inklusive "nyckel i hand" -projekt med 6 månaders byggnadsperiod.

Erik Saverstam Serneholt Estates
Erik Saverstam
Säljare

Vill du ha mer info?

Lämna dina uppgifter nedan så tar jag kontakt med dig!

Bilder

Karta