Alla bilder 3 200 000 €
Ref: m283207

Estepona - Atalaya Isdabe

Villa

Sovrum 7 Badrum 6
Byggyta 1022m² Terrass yta 299 m² Tomtyta 3490 m² Pool Ja

Beskrivning

Kontakt

Vi är glada att presentera denna imponerande moderna villa som ligger i Atalaya, bara en kort promenad från stranden, restauranger och Guadalmina Golf Club.
Villan var ursprungligen byggd på 1970-talet och är helt renoverad under 2011. Konsekvent användning av högkvalitativa material med fokus på detaljer och praktiska lösningar. Exempel är paneler och dörrar i massiv valnöt och ek, 1 × 1 meter marmorgolv, golvvärme i hela huset och den professionella hemmabion. Vidare,finns zonlarmsystem, Domotic Home System för ljus och ljudsystem och videokameror som täcker hela tomten, portarna som är tillgängliga och hanterbara per Ipads.
Fastigheten är byggd över 3 nivåer och en hiss ansluter alla våningar inklusive takterrassen.
På bottenvåningen finns ett vardagsrum, kök, klimatstyrd bodega, 3 sovrum och 2 badrum.
På första våningen finns två sovrum och ett kontor.
Master bedroom har en rymlig klädkammare, eget badrum med stort badkar, regndusch och japansk automatisk toalett och direkt tillgång till en stor terrass. Det femte sovrummet är också ensuite.
Den lägre nivån på villan har ett stort professionellt biografområde med specialbelysning och toppmodernt högtalarsystem.
Dessutom finns ett gym med bar, game area och en hamam med ångbastu samt en finsk bastu. Ett bordtennisbord och en projektor finns på spelområdet.
Taket, tillgängligt med hiss och trappa, har en stor och fantastisk terrass med havsutsikt.
I den rymliga och välskötta trädgården finns en stor infinity pool, jacuzzi, grill och gott om utrymme att njuta av vädret.
Det finns också en separat en-sovrums lägenhet kopplad till huset med egen ingång.

Erik Saverstam Serneholt Estates
Erik Saverstam
Säljare

Vill du ha mer info?

Lämna dina uppgifter nedan så tar jag kontakt med dig!

Bilder

Karta

Ungefärlig position