Alla bilder 409 000 €
Ref: m218854

Marbella - Nueva Andalucia

Radhus

Sovrum 4 Badrum 3
Byggyta 148m² Terrass yta 37 m² Pool Ja

Beskrivning

Kontakt

Renoverat radhus fördelat på fyra sovrum som fördelas på två våningar. På entréplanet finns en luftig hall som leder till det rymliga vardagsrummet som har öppen planlösning med både kök och matplats.
I direkt anslutning finns en härlig terrass på 25 kvadratmeter där du kan njuta av att slappa, äta och sola medan du njuter av utsikten över den fantastiska golfbanan.

Köket är välplanerat med gott om arbetsytor och förvaring med en modern finish samt fullt utrustat med högkvalitativa maskiner. Tack vare de generösa skjutdörrarna får vardagsrummet den perfekta mängden naturligt ljus. Vidare på detta plan finns det två sovrum med garderober och ett badrum.

På övre våningen finns två ensuite sovrum, ett av dessa är en underbar svit som har stora garderober och en privat balkong för att njuta av ditt morgonkaffe. Det andra sovrummet går i samma stil och det erbjuder en mysig atmosfär tillsammans med balkongen med utsikt över golfbanan. Badrummen är utformade i minimalistisk stil och har smakfullt vald vit marmor. Radhuset är redo för inflyttning!

Läget invid Los Naranjos 8:e hål och det faktum att det finns tennisbana och squash i området bjuder in till ett aktivt liv. Området är byggt som en andalusisk by och här finns även en restaurang på området.

Fredrik Serneholt Serneholt Estates
Fredrik Serneholt
Säljare

Vill du ha mer info?

Lämna dina uppgifter nedan så tar jag kontakt med dig!

Bilder

Karta