Alla bilder 710 000 €
Ref: m162869

Estepona - Bahia de la Plata

Penthouse

Sovrum 4 Badrum 3
Byggyta 130m² Terrass yta 82 m²

Beskrivning

Kontakt

Unikt och exklusivt penthouse duplex som byggts och utrustats med högkvalitativa material och lyxbehandling, bland annat marmorgolv, smidigt ljus- och ljudsystem och fullt utrustat kök med granitbänk. Denna fantastiska etagelägenhet med 4 sovrum och 3 badrumslägenhet har öppen sydvästläge terrass med havsutsikt, egen privat pool och gemensamma utrymmen, men erbjuder fortfarande bra integritet. Stor uthyrningspotential. Lägenheten har 1 parkeringsplats. Ytterligare parkering, förråd och möbler är valfria.

Beläget i den nybyggda lyxiga strandnära utvecklingen bredvid Kempinski Hotel och det fashionabla Laguna Village, mellan den internationellt kända Puerto Banús i Marbella och Estepona heter New Golden Mile, med en strandpromenad som kommer att ansluta dig till Estepona på några minuters promenad, där du hittar alla slags bekvämligheter och fritidsområden, och 5 minuters bilresa till närmaste golfbana.

Denna privilegierade och tysta urbanisering erbjuder upplysta tropiska trädgårdar och 2 utomhuspooler för vuxna och barn, med fritidsområden där du kan hitta en uppvärmd inomhuspool, gym, spa, täckt paddel med glasväggar och inomhusutrymme för sociala aktiviteter samt direkt och exklusiv tillgång till stranden gör lägenheten till en idealisk lösning för första bostad samt att njuta av en andra semesterboende med unikt landskap och fantastisk uthyrningspotential. Området är bevakat varpå ingången till komplexet styrs alltid via ett säkerhetsbås.

Fredrik Jonsson Serneholt Estates
Fredrik Jonsson
Säljare

Vill du ha mer info?

Lämna dina uppgifter nedan så tar jag kontakt med dig!

Bilder

Karta