Alla bilder 210 000 €
Ref: m326135

Casares

Lägenhet

Sovrum 2
Byggyta 100m²

Beskrivning

Kontakt

Royal Casares i hjärtat av Spaniens Costa del Sol, mellan Marbella och Sotogrande finns nu läge att bo inom den 9 hålsbanan Casares Costa Golf. Ett spektakulära bostadsområde där allt handlar om golf, tillgång till hela anläggning med restaurang och gym mm.
Mindre än 2 kilometer från stranden, fantastiska motorvägsförbindelser till internationella flygplatser i Málaga och Gibraltar.
Detta hörn av Málaga är ett av de bästa bostadsområdena i södra Europa, kännetecknat av ett brett och varierat utbud av stränder, restauranger, strandklubbar, köpcentrum och marinor som de i Marbella, Estepona, La Duquesa i Manilva, Sotogrande eller Puerto Banús.
En möjlighet till njutning och eller investeringar. En exklusiv privat bostad eller kanske uthyrning. Det ingår medlemskap i golfklubben för hela familjen. Inflyttning 2020 med priser från 210.000€ till 332.000€. Garage till alla lägenheter och för 3-rummare ingår två platser. Försäljningen är igång och 14 enheter sålda första månaden. I detta område blir det totalt 50 lägenheter. Välkomna till oss för en visning eller skicka ett mail så berättar vi mer.

Mikael Nilzon Serneholt Estates
Mikael Nilzon
Säljare

Vill du ha mer info?

Lämna dina uppgifter nedan så tar jag kontakt med dig!

Bilder

Karta

Ungefärlig position