Mäklare i Marbella & Fuengirola

Vi hittar det du söker!

Med Serneholt Estate kan du som ska köpa eller sälja bostad en bostad få en tjänst som ger dig lite mer. Vår styrka ligger i det personliga mötet med våra kunder och att vi integrerar för att hitta den bästa lösningen tillsammans. Om du söker en mäklare i Marbella, Fuengirola eller Stockholm med omnejd, kontakta oss och kom igång med ditt köp eller din försäljning!

Vår tjänst är heltäckande och oavsett om du ska köpa eller sälja en bostad i Sverige eller Spanien så är vår tjänst konkurrenskraftig och marknadsanpassad för att ge dig den bästa servicen.

Marknaden i Sverige har vi lång erfarenhet av genom 16 års aktivt bearbetande av kunder och försäljningar av bostadsrätter, villor, fritidshus, tomter, fjällstugor och kommersiella fastigheter.

Spanien är en marknad som efter några tuffa år har börjat hämta sig sakta men säkert och idag är skandinaver en av de största grupperna som investerar i bostadsmarknaden. De närmsta åren spås marknaden ha en fortsatt stabil utveckling och våra mäklare på Serneholt Estate i Marbella och Fuengirola hjälper dig hitta de bästa bostäderna i det stora utbudet av bostäder som finns längs hela Costa del Sol.

Här hittar du oss!

Nueva Andalucia, Marbella
Avenida Manolete
Conjunto Casaño, Local 8
296 60 Marbella

Fuengirola
Calle Espana 3
296 40 Fuengirola

Din personliga mäklare i Marbella, Spanien

Erfarenhet vid husköp i Spanien

Trygghet i ditt bostadsköp