Mäklare i Marbella & Fuengirola

Vi hittar det du söker!

Med Serneholt Estate kan du som ska köpa eller sälja bostad en bostad få en tjänst som ger dig lite mer. Vår styrka ligger i det personliga mötet med våra kunder och att vi integrerar för att hitta den bästa lösningen tillsammans. Om du söker en mäklare i Marbella, Fuengirola eller Stockholm med omnejd, kontakta oss och kom igång med ditt köp eller din försäljning!

Vår tjänst är heltäckande och oavsett om du ska köpa eller sälja en bostad i Sverige eller Spanien så är vår tjänst konkurrenskraftig och marknadsanpassad för att ge dig den bästa servicen.

Vi har  över 30 års erfarenhet av fastighetsförsäljning i Sverige och Spanien och har genomfört 1 000-tals försäljningar vilket gett oss erfarenheter som de flesta andra aktörer i Spanien inte kommer i närheten av.
Spanien är en marknad som efter några tuffa år har börjat hämta sig sakta men säkert och idag är skandinaver en av de största grupperna som investerar i bostadsmarknaden. De närmsta åren spås marknaden ha en fortsatt stabil utveckling och våra mäklare på Serneholt Estate i Marbella och Fuengirola hjälper dig hitta de bästa bostäderna i det stora utbudet av bostäder som finns längs hela Costa del Sol.

Här hittar du oss!

Nueva Andalucia, Marbella
Avenida Manolete
Conjunto Casaño, Local 8
296 60 Marbella

Fuengirola
Calle Espana 3
296 40 Fuengirola

Din personliga mäklare i Marbella, Spanien

Erfarenhet vid husköp i Spanien

Trygghet i ditt bostadsköp