Köpguide Spanien köpa bostad

Ladda ner vår köpguide!

Hur går det till att köpa hus/lägenhet i Spanien?

Skillnaden mellan att köpa ett hus eller en lägenhet i Spanien mot i Sverige är ganska stor. Det är inte bara språk, kultur, skatter och lagar som skiljer sig åt. Även själva köpprocessen ser annorlunda ut mot den sedvanliga som vi är vana med från Sverige.

Som köpare kan man förbereda sig på olika sätt inför sitt köp genom att läsa på hur själva köpet går till, ordna med den dokumentation som krävs och förbereda lånelöfte etc. innan man åker till Spanien och tittar på bostäder.

Självklart är det en fördel med en väl förberedd köpare på plats men många gånger så har man börjat sin resa mot sitt drömboende i den andra änden och hittat sin drömbostad först och därefter kommer frågorna och funderingarna hur man gör för att köpa en bostad i det nya landet och vad det kostar.

Property Buyer's Guide Spain

Download our Property Buyer’s Guide

Oavsett om ni tänker flytta till Spanien eller köpa ett semesterboende gör vi på Serneholt Estate en stor skillnad. Vi har de rätta kontakterna med juridiska ombud, banker, hantverkare och andra lokala aktörer i Spanien som kan hjälpa er när ni väl hittat er rätta bostad så att köpet går tryggt till så att ni kan lägga fokus på att göra drömmen verklig!

Vi erbjuder alla kunder en kostnadsfri genomgång av hur ett köp går till via telefon eller på plats på vårt kontor och självklart tar vi fram och erbjuder er de bästa visningarna på de hetaste lägenheterna och villorna helt utan kostnad när ni väl är redo. Föredrar ni så kan ni givetvis söka på egen hand bland vårt stora urval av fastigheter till salu i Spanien.

Vår erfarenhet som auktoriserad mäklare i Sverige och med vår erfarenhet av den Spanska fastighetsmarknaden erbjuder Serneholt Estate en lyckad och trygg affär.

Varmt välkomna att kontakta oss redan idag!

Vi hjälper dig hitta ditt drömboende i Spanien

FYLL I FORMULÄRET NEDAN SÅ BÖRJAR VI LETA EFTER DITT NYA HEM!

 
 

Ditt namn *

Din e-post *

Ditt telefonnummer *(glöm ej landsnummer)

Jag söker:*
LägenhetVillaRadhus (Townhouse)PenthouseFinca

Antal Sovrum:*
Studio1 +2 +3 +4 +

Övriga önskemål. Område - Läge etc!